Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
May 4 2009, 17:10
Trimis la
|
|
![]() Cunoscut ![]() ![]() Grup: Administrator Forum Postari: 120 Inregistrat pe: 5-March 09 Membrul Nr.: 582 |
As vrea sa stiu in ce conditii calatorii pot fi dati joi din tren.Va multumesc Pai nu pot decat sa-mi dau cu parerea pe acest subiect. - daca nu ai legitimatie de calatorie Pentru savarsirea unor fapte mai grave banuiesc ca esti predat direct politiei -------------------- Ascult, citesc >> Invat >> Perfectionez >> Dau mai departe
|
|
|
|
May 5 2009, 14:50
Trimis la
|
|
|
Calator ![]() Grup: Membru Postari: 3 Inregistrat pe: 4-May 09 Membrul Nr.: 659 |
Eu si inca trei prieteni am nimerit intre unii care s au batut(erau vreo 15 stelisti si 5 dinamovisti sau rapidisti) in tren dupa care a venit politia si ne a zis ca ii vor da jos la prima statie dar defapt....au fost dati jos la destinatie.Timp in care noi am fost "obligati" sa stam in ultimul vagon al trenului langa oameni care se injectau(am vazut).Nu mi se pare normal si vroiam sa fac o reclamatie controlorului pt ca nu mi se pare deloc normal sa platim bilet si sa trecem prin asemenea momente si in plus sa fim dusi de nas ca respectivii indivizi vor fi dati jos.O tipa si a luat un pumn in fata altu avea arcada sparta(ii curgea sange).
|
|
|
|
May 5 2009, 21:30
Trimis la
|
|
![]() Cunoscut ![]() ![]() Grup: Administrator Forum Postari: 120 Inregistrat pe: 5-March 09 Membrul Nr.: 582 |
Astfel de evenimente nu sunt unicate si sunt chiar triste. Deobicei in acceleratele lungi am observat ca sansa este mai mare.
-------------------- Ascult, citesc >> Invat >> Perfectionez >> Dau mai departe
|
|
|
|
May 6 2009, 04:35
Trimis la
|
|
|
Calator ![]() Grup: Membru Postari: 3 Inregistrat pe: 4-May 09 Membrul Nr.: 659 |
Pai si daca se intampla....unde trebuie sa fac o reclamatie?sau e vina noastra ca nu am presupus ca o sa se intample asa ceva (IMG:http://forum.mersultrenurilor.ro/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
|
May 14 2009, 21:11
Trimis la
|
|
|
Calator ![]() Grup: Membru Postari: 2 Inregistrat pe: 14-May 09 Membrul Nr.: 681 |
Cred ca puteai sa incepi cu politia, chiar din tren, dar nu-ti pune prea mari sperante.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 31st July 2010 - 17:22 | |