IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> O mare cutiozitate
diana
mesaj Mar 2 2010, 02:41
Trimis la #1

Calator
*

Grup: Membru
Postari: 2
Inregistrat pe: 2-March 10
Membrul Nr.: 1,562

Sunt foarte curioasa cam cat mai dureaza pana se reface traseul Sibiu-Ploiesti, direct fara sa mai schimbi trenul nicaieri.
Traim intr-o tara in care nesimtirea este ridicata la nivel de ARTA, unde pe nimeni nu intereseaza de nimeni.
De ce vor cei de la CFR salarii mari cand ei nu sunt in stare sa refaca o amarata de portiune de cale ferata.
Dar este mult mai interesant si important sa ceara bani si sa nu faca nimic pentru a merita acesti bani. DATI INAINTE CU SCUMPIREA BILETELOR DE TREN CHIAR DACA PE VOI VA DOARE IN C-- DE CALATORI. (IMG:http://forum.mersultrenurilor.ro/style_emoticons/default/sad01_anim.gif)
Pacat ca traim intr-o tara atat de frumoasa dar plina de lichele care nu fac altceva decat sa isi umple buzunarele cu banii fraierilor.
Go to the top of the page

+Quote Post
marius664
mesaj Mar 6 2010, 05:01
Trimis la #2

Cunoscut
**

Grup: Moderator
Postari: 168
Inregistrat pe: 2-April 09
Membrul Nr.: 601

CITAT(diana @ Mar 2 2010, 02:41) *
Sunt foarte curioasa cam cat mai dureaza pana se reface traseul Sibiu-Ploiesti, direct fara sa mai schimbi trenul nicaieri.
Traim intr-o tara in care nesimtirea este ridicata la nivel de ARTA, unde pe nimeni nu intereseaza de nimeni.
De ce vor cei de la CFR salarii mari cand ei nu sunt in stare sa refaca o amarata de portiune de cale ferata.
Dar este mult mai interesant si important sa ceara bani si sa nu faca nimic pentru a merita acesti bani. DATI INAINTE CU SCUMPIREA BILETELOR DE TREN CHIAR DACA PE VOI VA DOARE IN C-- DE CALATORI. (IMG:http://forum.mersultrenurilor.ro/style_emoticons/default/sad01_anim.gif)
Pacat ca traim intr-o tara atat de frumoasa dar plina de lichele care nu fac altceva decat sa isi umple buzunarele cu banii fraierilor.

Poate vei avea mai mult noroc cu un raspuns competent aici , direct la sursa:
SOCIETATEA NATIONALA DE TRANSPORT FEROVIAR DE CALATORI C.F.R CALATORI S.A.

Adresa:
B-dul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, cod 010863
Bucuresti - ROMANIA

Fax: 021/319.03.39
E-mail: RelPublic.Calatori@cfrcalatori.ro

Pentru reclamatii si sugestii:
- telverde - 0800.88.44.44 - apel netaxabil

Personal eu stiu ca este vorba de o lucrare complexa , care costa destul de mult si care nu poate fi executata peste noapte avand in vedere ca principiul de baza al unei lucrari feroviare este siguranta calatorului, mai ales pe o ruta cu o frecventa a trenurilor foarte mare

+Quote Post
diana
mesaj Mar 9 2010, 01:23
Trimis la #3

Calator
*

Grup: Membru
Postari: 2
Inregistrat pe: 2-March 10
Membrul Nr.: 1,562

CITAT(marius664 @ Mar 6 2010, 05:01) *
Poate vei avea mai mult noroc cu un raspuns competent aici , direct la sursa:
SOCIETATEA NATIONALA DE TRANSPORT FEROVIAR DE CALATORI C.F.R CALATORI S.A.

Adresa:
B-dul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, cod 010863
Bucuresti - ROMANIA

Fax: 021/319.03.39
E-mail: RelPublic.Calatori@cfrcalatori.ro

Pentru reclamatii si sugestii:
- telverde - 0800.88.44.44 - apel netaxabil

Personal eu stiu ca este vorba de o lucrare complexa , care costa destul de mult si care nu poate fi executata peste noapte avand in vedere ca principiul de baza al unei lucrari feroviare este siguranta calatorului, mai ales pe o ruta cu o frecventa a trenurilor foarte mare

sunt de acord ca o lucrare buna necesita timp
dar parca prea se trage de timp
chiar nu se putea face intr-un an de zile?
nu vreau sa supar pe nimeni
dar mie personal imi pare ca sunt tratate anumite probleme prea superficial

+Quote Post
marius664
mesaj Mar 13 2010, 07:37
Trimis la #4

Cunoscut
**

Grup: Moderator
Postari: 168
Inregistrat pe: 2-April 09
Membrul Nr.: 601

CITAT(diana @ Mar 9 2010, 01:23) *
sunt de acord ca o lucrare buna necesita timp
dar parca prea se trage de timp
chiar nu se putea face intr-un an de zile?
nu vreau sa supar pe nimeni
dar mie personal imi pare ca sunt tratate anumite probleme prea superficial

Atata timp cat timp de 20 ani am dat in folosinta 200 km de autostrada, 8 noi statii de metrou si 0 km de cale ferata sperante prea mari de rezolvare a vreunei probleme de infrastuctura in urmatorul secol sunt minime.Nu unele probleme sunt tratate prea superficial , ci din pacate toate.

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (2 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 8th September 2010 - 06:32