IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Imagini cu bilete CFR
Vlad
mesaj Mar 18 2009, 23:07
Trimis la #1

Cunoscut
**

Grup: Administrator Forum
Postari: 127
Inregistrat pe: 5-March 09
Membrul Nr.: 582

In aceasta sectiune utilizatorii pot folosi sistemul de incarcare atasamente pentru a afisa imagini scanate cu biletele lor CFR. Acestea ne vor ajuta sa detectam anumite erori in formulele noastre de calcul sau la adaugarea de sectiuni de preturi noi. Pentru a putea adauga imagini trebuie sa fiti inregistrat ca membru al acestui forum

--------------------
Ascult, citesc >> Invat >> Perfectionez >> Dau mai departe
Go to the top of the page

+Quote Post
ghioane007
mesaj Mar 28 2009, 20:13
Trimis la #2

Calator
*

Grup: Membru
Postari: 15
Inregistrat pe: 25-March 09
De la: Caransebes
Membrul Nr.: 594

salut!in ceea ce priveste biletele internationale, in pretul lor intra si suplimentele de viteza?adica daca am un bilet Oradea-krakow-Oradea si am dat pe el 495 RON dus/intors nu mai trebuie platit nimic in plus...de exemplu plec din Oradea cu R 412 pana la Budapesta...in afara de rezervarea locului nu mai trebuie nimic, sau este inclus in bilet totul?

--------------------

+Quote Post
Nemrak
mesaj Mar 30 2009, 18:54
Trimis la #3

Calator
*

Postari: 19
Inregistrat pe: 24-March 09
Membrul Nr.: 591

CITAT(ghioane007 @ Mar 28 2009, 20:13) *
salut!in ceea ce priveste biletele internationale, in pretul lor intra si suplimentele de viteza?adica daca am un bilet Oradea-krakow-Oradea si am dat pe el 495 RON dus/intors nu mai trebuie platit nimic in plus...de exemplu plec din Oradea cu R 412 pana la Budapesta...in afara de rezervarea locului nu mai trebuie nimic, sau este inclus in bilet totul?

Nu mai trebuie platit nimiq decat rezervarea locului la intoarcere (banuiesc ca la dus ti-ai luat) decat in cazul in care te razgandesti si vrei sa calatoresti cu cine stie ce trenuri ICE (dar nu la toate este obligatorie diferenta de rang). sau daca vrei sa circuli pe alta ruta, mai mare.

+Quote Post
ghioane007
mesaj Mar 31 2009, 04:19
Trimis la #4

Calator
*

Postari: 15
Inregistrat pe: 25-March 09
De la: Caransebes
Membrul Nr.: 594

am rezervari atat la dus cat si la intors...multumesc pentru informatii...sunt in dilema daca sa imi fac sau nu pasaport...

--------------------

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 8th September 2010 - 06:35